DESPRE COS 2000 DISTRIBUTION SRL

 

Bazele companiei noastre au fost puse de catre un grup de tineri ambitiosi in anul 2000, urmand o dezvoltare a acesteia pe toate planurile.

Suntem prezenti de peste 15 ani in distributia activa de produse si bunuri de larg consum (FMCG) cu o cifra de afaceri ce a ajuns la 28 milioane de euro anual, activitate ce o desfasuram cu un numar de 50 de angajati si un parc auto peste 20 de masini.

Prin parteneriate pe termen lung cu furnizori de traditie (P&G, Unilever, Henkel, Reckitt-Benckiser, Gillette, Colgate-Palmolive,...) asiguram clientilor nostri atat din zona comertului traditional (TT), cat si celor internationali (IKA), produse si servicii de cea mai inalta calitate.

Pozitionarea geografica in centrul tarii, Brasov fiind sediul central al companiei, faciliteaza accesul in toate punctele comerciale de interes major din tara, si chiar si din strainatate.

Suntem mereu deschisi la noi oportunitati de afaceri si dorim sa fim pentru partenerii nostri un furnizor serios si de incredere, incercand mereu sa crestem cifra de afaceri.

Pentru orice informatie, nu ezitati sa ne contactati !